Cikkek

Általános cikkek

Go, go Power Rangers
2021-08-02
Általános

Go, go Power Rangers

Öt fiatal, egy közös cél. Legyőzni a mindent elpusztítani vágyó gonoszt. A 90-es évek elejének ifjúsági sorozatai egytől-egyig erre a koncepcióra épültek, de közülük is kitűnik egy széria, amely a változó idők viszontagságait túlélve immár lassan harminc éve szórakoztat töretlenül.

Power Rangers
Az Univerzum védelmezői
2021-07-30
Általános

Az Univerzum védelmezői

Egy messzi-messzi galaxisban folyik a küzdelem a gonosz Skeletor és a felkelők között. A békéért küzdő csapat élén He-Man áll, aki a bátorságával és erejével képes szembeszállni a gonosszal. Azonban egy kozmikus kulcs bajba sodorja hősünket, illetve néhány társát, így végül a Föld is bekerül Skeletor látókörébe. Minden azon áll vagy bukik, hogy ki nyeri a harcot…

He-Man
Masters of the universe
Lebeghetsz!
2021-06-24
Általános

Lebeghetsz!

„Talán nincs is olyan, hogy jó barát meg rossz barát - talán csak barátok vannak, olyanok, akik az ember mellett állnak, ha megsérül, és akik segítenek, hogy ne legyen olyan magányos. Talán értük mindig érdemes aggódni, reménykedni, ő értük érdemes élni. Talán még meghalni is, ha úgy kell lennie. Nincsenek jó barátok. Nincsenek rossz barátok. Csak olyan emberek, akik házat építenek a szívedben.” (Részlet : Stephen King Az című könyvéből)

It
Pennywise
A hét tenger ura
2021-06-19
Általános

A hét tenger ura

Azt mondják, a tenger és az óceán minden vízcseppje emlékeket hordoz. Ma pedig egy olyan ember legendáját mosták nektek partra, aki a DC univerzumában a vizek leghatalmasabb ura. Következzen hát Aquaman története...

Aquaman
DC
Világok pusztítója
2021-06-17
Általános

Világok pusztítója

„Mióta az Univerzum megteremtetett a sodródó porszemekből, Én vagyok az éhség! A világok pusztítója, planéták bekebelezője. Én vagyok az, aki megtestesíti számotokra a jó és a rossz fogalmát, miközben igaz valómat elmétek felfogni sem képes. Én, vagyok Galactus! És a világotok immár az enyém."

Galactus
Marvel
Egy sötét tollú madár szárnycsapása
2021-06-06
Általános

Egy sötét tollú madár szárnycsapása

"Látnok!", búgtam, "szörnyű látnok, ördög légy, madár, vagy átok, Hogyha istent úgy félsz mint én s van hited, mely égre száll, Mondd meg e gyászterhes órán: messzi Mennyben vár-e jó rám, Angyal néven szép Lenórám, kit nem szennyez földi sár, Átölel még szép Lenórám, aki csupa fénysugár?" Szólt a Holló. "Soha már!"

Crow
Holló
The Crow
A skorpió lecsap
2021-06-04
Általános

A skorpió lecsap

A Mortal Kombat világának egyik jellemzője, hogy könnyű megtalálni mindenkinek a kedvenc karakterét, akit aztán órák ezrein át is képes nyüstölni a játékteremben, vagy az otthoni fotel kényelmében, hogy harcosát a legmagasabb szintekre jutathassa el. Nekem tagadhatatlanul Scorpion a kedvencem, és arra gondoltam, rajongásomat megosztanám veletek is, egy kis (baromi hosszú) bemutató erejéig, erről a rejtélyes, sárga kámzsás alakról.

Mortal Kombat
Scorpion
Lady Death bemutató
2021-06-04
Általános
Termékbemutatók

Lady Death bemutató

„Én rajtam jutsz a kínnal telt hazába, én rajtam át oda, hol nincs vigasság, rajtam a kárhozott nép városába. Nagy Alkotóm vezette az igazság; Isten Hatalma emelt égi kénnyel, az ős Szeretet és a fő Okosság. Én nem vagyok egykoru semmi lénnyel, csupán örökkel; s én örökkön állok. Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!”

Halál Úrnő
Halálúrnő
Lady Death
TBLeague
Az elveszett Jedi lovag
2021-06-02
Általános
Termékbemutatók

Az elveszett Jedi lovag

Azt hiszem nincs annál páratlanabb érzés egy gyűjtőnek, amikor egy olyan relikviát vehet kézbe, amely a gyűjtőszenvedélye gyökeréig nyúlik vissza. Ez különösen igaz akkor, ha egy Csillagok Háborúja rajongóról van szó, mint amilyen én is vagyok. Mikor Hunter jelezte, hogy a szívemnek talán legkedvesebb karakter fénykardja újra beszerezhetővé vált, úgy éreztem nemcsak ennek hírét, de a karakter életét és az SW világában betöltött helyét is szeretném veletek megismertetni. Ez az karakter pedig Revan.

Csillagok Háborúja
Darth Revan
Jedi
Revan
Sith
Star Wars
A nevető Batman
2021-05-31
Általános

A nevető Batman

„Amikor Bruce Wayne voltam, azt gondoltam, hogy kellő felkészülés mellett mindig nyerni fogok.  De tévedtem.  Egy véget nem érő háború csapdájába kerültem, és nem voltam hajlandó látni azt, ami nyilvánvaló. Ahhoz, hogy győzz, mindig újra és újra alkalmazkodnod kell, és képesnek lenned mindent kinevetni, ami korlátoz téged. Látod... egy Batman aki nevet... egy olyan Batman aki mindig győz! HAHAHAHAHAHAHAHA!” - A nevető Batman

Batman
XM Studios Classic szériás szobrok
2020-03-30
Általános

XM Studios Classic szériás szobrok

Sziasztok Vadászok! Egyik jó barátunktól, Balázstól azt a tippet kaptuk, hogy nyissunk egy “online-szoborsimogatót”, ha már úgyis olyan sokan vagyunk most a négy fal közé kényszerítve.

Marvel
XM Studios
Hot Toys Predalien-Predator dioráma
2020-02-14
Általános

Hot Toys Predalien-Predator dioráma

Valentin nap alkalmából elhoztam Nektek egy igazi, romantikus kis történetet. Jöjjön hát a Predator-Alien saga újabb felvonása!

Hot Toys
Predator