Cikkek

Találkozz velünk Tatabányán

Találkozz velünk Tatabányán

Sziasztok Vadászok!

Ahogy azt már sokan tudjátok, az online működésünk mellett élőben is próbáljuk végezni közösségépítő munkánkat és terjeszteni az igét. Jövő hétvégén Péter Molnár és Erhard Husvéti barátaink közbenjárásának is köszönhetően megtartjuk az első élő Relic Hunter közösségtalálkozót az ugyancsak 1. tatabányai DC és Marvel szoborkiállítás és játékkonzol börze alkalmából.

Az esemény lényegében az általunk szervezett RHCC főpróbája is lesz, így most is komolyan vesszük a dolgot és természetesen egy profi standdal, egy látványos kiállítással és rengeteg megvásárolható ereklyével készülünk a számotokra. Természetesen nem számítunk többezres látogatószámra, különösen hogy Tatabánya mégsem a főváros, de mi úgy állunk a dologhoz, mintha az egész világnak kellene megmutatnunk magunkat, így akinek esetleg nem nagy kitérő, annak javaslom, hogy nézzen be május 28-án a kertvárosi művelődési otthonba Tatabányán.

Aki szívesen jönne, de nem ismeri a járást a vasút- vagy a buszvégállomásról, annak szívesen nyújtunk segítséget a rendezvényre való kijutásban

Igen, elindult a Relic Hunter tranzitszolgáltatás is. XD

A rendezvény címe persze senkit nem kell, hogy távútra vezessen, nem csak Marvel és DC darabokkal készülünk, hanem próbálunk a lehető legtöbbet megmutatni mindenkinek ebből a csodás szubkultúrából.

A kiállítás és vásár mellett természetesen készülünk ajándékokkal és nyereményekkel is.

A képek nem csak figyelemfelkeltő célzattal kerültek a mappába, ugyanis sokakat láthattok majd élőben. Ha esetleg valamit szívesen látnátok még a kiállításon, írjátok meg kommentben és megtesszük, amit lehet ????

Az esemény hivatalos linkjét itt találjátok.

https://www.facebook.com/events/561992145235342

Köszi!

By Hunter

2022-05-18 Általános,