Cikkek

Star Wars sisakgyűjtemény

Star Wars sisakgyűjtemény

A Star Wars, vagyis a Csillagok Háborúja az a korszakokon átívelő csodálatos mese, amely ugyanúgy izgalommal tölti el a 70 éves nagypapát és a kis lurkót is, nem beszélve a kockák felnőtt nemzedékeiről, akiknek új reményeket és álmokat adott George Lucas epikus története. Galaktikus csatákat voltunk és vagyunk képesek vívni akár egy plexicsővel is, a fénykardok jellegzetes hangját imitálva csücsöri szánkkal, miközben újra átéljük a filmek és sorozatok kalandos eseményeit.

 

A De Agostini most számunkra is lehetővé tette, hogy a kalandok egy ikonikus része az otthonainkba költözhessen, méghozzá egy remekbe szabott széria keretén belül, amely a Csillagok Háborúja sisakjainak és fejfedőinek hatalmas tárházát mutatja be. Akár rajongsz a Star Wars-ért, akár csak őserdei pigmeus módjára rajongsz a zsugorított kobakok gyűjtéséért, ez a sorozat Neked szól. De lássuk is a részleteket.

 

Megérkezett A LEGENDÁS STAR WARS SISAKOK

RENDKÍVÜLI GYŰJTEMÉNYE!

 

Ki ne ismerné Darth Vader maszkját Boba Fett sisakját, vagy a birodalmi katonák egyenruháját? A De Agostini egyedülálló gyűjteménye a sorozat legreprezentatívabb elemeit tartalmazza. Gyűjtsd össze a Star Wars szereplőinek sisakjait kiváló minőségű reprodukciók formájában!

 

Rendeld meg most a De Agostini kiadó legújabb gyűjteményét és gyűjtsd össze a mitikus történet sisakjait! A De Agostini bemutatja egyedülálló, az egész Star Wars-univerzum legismertebb sisakjainak és maszkjainak autentikus másolatait tartalmazó gyűjteményét, benne a Star Wars: Az ébredő Erő kedvenceivel.

 

Azóta, hogy Darth Vader a teljes arcot eltakaró maszkjában először megjelent a mozivásznon, a Star Wars-sorozat több szereplője is a filmtörténet legemlékezetesebbjei közé került.

 

Parancsnokok, katonák, pilóták, zsoldosok és droidok… a Star Wars rajongói azonnal felismerik a legismertebb karakterek öltözetét. Fedezd föl a legkedveltebb szereplők sisakjainak és maszkjainak meghökkentő részletességgel kidolgozott, az eredetihez hű, 1:5 méretarányú másait! Kezdd el még ma a gyűjtést!

 

A gyűjtemény kizárólag a kiadó weboldaláról rendelhető: https://bit.ly/3ML0GoW. Használd az egyedi promóciós kódodat SWSISAK és élvezd az előfizetéssel járó csodás ajándékokat!

Ez a fantasztikus, gyűjtőknek szánt sorozat az egyedi sisakokon túl a magazinok oldalain izgalmas tartalmakat kínál. A lapszámok felfedik Star Wars történetének kulcsfontosságú eseményeit, teljeskörű technikai leírást kapsz a küldeményhez járó sisakról, és rengeteg információt tudhatsz meg tulajdonosáról is.

 

Ha igazi Star Wars rajongónak tartod magad, akkor rendeld meg még ma ezt a kifejezetten gyűjtőknek szóló sorozatot! Az elsők között fizetheted elő az alábbi linken: https://bit.ly/3ML0GoW az alábbi kód használatával: SWSISAK! Az előfizetőkre értékes ajándékok is várnak: Star Wars gyűjtőmappa, egyedi Star Wars pendrive, ikonikus poszterek, Star Wars bögre. Sőt, ha 2022.05.08-ig megrendeled a sorozatot, egy extra ajándékot, Boba Fett mellszobrot is küldünk neked az előfizetésed mellé. Az ajándékot a 4. előfizetői csomaggal kapod meg.

 

Merüljetek el egy messzi-messzi galaxisban, és legyen ez a kollekció a Ti gyűjteményetek ékköve is.

2022-05-25 Termékbemutatók, Általános, Csillagok Háborúja, Star Wars,