Cikkek

Vissza a jövőbe II - 1/6-os DeLorean Time Machine jármű

„Utak? Ahová megyünk, nincs szükségünk utakra.” – Brown doki

Vissza a jövőbe II - 1/6-os DeLorean Time Machine jármű

【Vissza a jövőbe II - 1/6-os DeLorean Time Machine jármű】

Az időutazó páros, Marty McFly és Dr. Emmett Brown ismét beugrik a DeLorean időgépébe, és a jövőbe utaznak, hogy megmentsék Marty leendő fiát a katasztrófától, hogy aztán visszatérve felfedezzék, hogy saját idővonaluk teljesen átalakult.

A klasszikus kasszasiker, a Back to the Future II ihlette, a Hot Toys és a Relic Hunter pedig ma izgatottan mutatja be az ikonikus DeLorean Time Machine-t, mint 1/6-os gyűjtői kiadású járművet, rengeteg extrával, mint például a mozgatható kerekekkel a lebegés üzemmódhoz.

A lenyűgöző kidolgozással készült, filmhű DeLorean Time Machine 72 cm hosszú, lenyűgöző részletességgel rendelkezik, beleértve a több LED-es világítópontot a külső kialakításon és a belső kezelőszerveken, a jellegzetes sirályszárnyú ajtókat, a lehajtható kerekeket a repüléshez. Valódi kábelvezetékek a külső karosszérián, az időgép motorfedélzetének és a kabin kezelőszerveinek részletgazdagon újraalkotott pontos másával, valamint egy speciálisan kidolgozott, lebegő DeLorean Time Machine talapzattal.

Érd el Te is a 88 mérföld/órás sebességét, és rendeld meg ezt az 1/6-os DeLorean Time Machine-t, amelynek levadászásában Hunter barátom boldogan segít.
Én Ben voltam, sziasztok!

#BackToTheFuture #DeLoreanTimeMachine #BTTF2 #HotToys #Collectibles #SixthScale #RelicHunter

2022-02-18 Termékbemutatók, Általános, Back to the future, Bttf, Vissza a jövőbe,