Beast Kingdom Back to the Future Egg Attack Floating Lebegő szobor Back to the Future II DeLorean Standard Version 20 cm

Beast Kingdom Back to the Future Egg Attack Floating Lebegő szobor Back to the Future II DeLorean Standard Version 20 cm

159.990 HUF
(400 €)
Előrendelés!
Megjelenés: 08/2024
Termékleírás

Az ünnepelt sci-fi remekmű, a "Vissza a jövőbe" az időutazás és az abból származó sok kaland történetét meséli el. Marty, a háromrészes sorozat hőse azzal, hogy visszautazik az időben, akaratlanul is megváltoztatja a múltat, a jelent és a jövőt, 1885-től kezdve egészen 2015. október 21-ig.

A második részben hősünket látjuk a jövőben ragadni, ahol nemcsak meg kell akadályoznia, hogy fia pusztító utat kövessen, hanem újra át kell élnie néhány kalandját 1955-ből, az első film eseményeiből. A DeLorean, a filmtörténet egyik legizgalmasabb és legikonikusabb járműve, ezúttal a jövő új technológiáival bővült, és a filmben kultikus státuszba kerül.

A Beast Kingdom jóvoltánól most hozzád is "belebeghet" az ikonikus "DeLorean Time Machine" a "Back to The Future Part II" -ből.

Egy C típusú töltőkábelt tartalmaz (a 12 V-os adaptert külön kell megvásárolni).

Termékadatok
Termékkategóriák Szobor
Márkák DeLorean, Back to the Future
Gyártók Beast Kingdom
Magasság
Szélesség
Hosszúság 20 cm
Súly