Bemutatkozás

Bemutatkozás

Köszöntünk minden régi és leendő Ereklyevadászt!

 

Csapatunk 2017-ben kezdte működését, de persze az elején nem ilyen léptékekben, mint manapság. Akkoriban még csak ismerősüknek, barátoknak segítettünk ritkaságokat, már szinte fellelhetetlen darabokat előkeríteni. Az évek során többszáz megbízást teljesítettünk sikerrel és mára az ügyfeleinkből lettek barátok.

Örömmel segítünk begyűjteni rég elveszett vintage figurákat, kiegészítőket, gyűjtői kiadásokat, filmes ereklyéket, ahogy szobrokat, figurákat és szinte bármit, ami részét képezi ennek a szubkultúrának.

Nem egy átlagos webshop vagyunk, hanem egy közösség, egy csapat, akik segítik egymást és megpróbálják összehozni a hasonló érdeklődési körrel rendelkező embereket.

Ha valamit keresel már egy ideje, de sehol nem találod, esetleg csak tanácsot szeretnél kérni, vagy felbecsültetnéd, eladnád a gyűjteményed, keress minket bizalommal, legjobb tudásunk szerint megpróbálunk segítséget nyújtani. Ha csak vásárolni szeretnél, akkor is szívesen látunk az oldalunkon és a legjobb minőségű termékeket ajánljuk árukészletünkből, a különböző gyártók előrendelésben lévő áruikból szintén, ahogy a már kifutott ritkaságok közül is.

Szolgáltatásunk él a termék előrendelésétől kezdve, minőségének ellenőrzésén keresztül egészen a házhoz szállításig, hogy biztosak lehessünk a sikerben és az ügyfeleink elégedettségében.

Oldalunkon nem csak adás-vétellel és segítségnyújtással foglalkozunk, de első kézből értesülhetsz a legújabb megjelenésekről, olvashatsz, illetve nézhetsz kritikákat, bemutatókat a legkülönfélébb termékekről, de jelen leszünk rengeteg a témához kapcsolódó rendezvényen, készítünk interjúkat gyűjtőkkel, művészekkel és megpróbálunk mindenről tudósítani, ami érdekes és fontos lehet ezen hobbi kedvelőinek.

Kellemes böngészést és sikeres vadászatot kívánunk!

 

Kapcsolatfelvétel

Kérdésed / kérésed van? Van olyan szobor, figura amit szeretnél beszerezni de nem találod sehol? Jó helyen jársz!

Töltsd ki az itt található űrlapot, és amint tudjuk, felvesszük veled a kapcsolatot. A megjelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Elérhetőségek

Email: relichunterteam@gmail.com

Telefonszám: (+49) 151 701 441 73

Levelezési cím: 94357 Konzell Auggenbach 16. Németország

Facebook: https://www.facebook.com/relichunterteam/

Instagram: https://www.instagram.com/relichunterteam/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCoVSXww_dTNOlm1XOtUXfLQ