Sziasztok Vadászok!

Megint meglehetősen meg vagyunk csúszva, különösen én, de azért nem hagylak Titeket cserben. Sajnos rengeteg egyéb teendő foglalja le az energiámat, így a heti videó most kimarad és egy cikket is szeretnék már feltölteni, ami az utóbbi három hét témáit köti össze, de most csak egy kis rövid “helyzetjelentésre” van időm.

Gondolom, a legtöbben tűkön ülve várjátok az Oscar-gálát és hogy például a Joker megkapja-e az aranyszobrocská(ka)t, viszont más érdekes esemény is zajlott a hétvégén, mégpedig a Japánban megrendezésre került Winter Wonderfest nevű rendezvény, ami az egyik legrangosabb “kocka-rendezvény” a Távol-Keleten. Ezen a személyes kedvencünk, az Xm studios nem vett részt, de ettől függetlenül sok szép újdonságot jelentettek be.

Prime1

Az esemény bajnoka most talán a Prime1 volt, ugyanis remek csodákkal készültek a nagyérdemű számára. Két újabb szobor, dioráma erősíti a gamer vonalukat, mégpedig Aloy a Horizon Zero Dawn főszereplője és a játékból ismert “ló”, a Stalker, melyek lényegében egy dioráma két részét képezik és végre fény derült a Doom témájú szobrukra. Szerencsére most biztonsági játékot űz a cég és egyből a “főszereplő” szobrával kezdték, mielőtt esetleg valamelyik pokolbéli rémség szobrát megalkották volna, így végre találkozhattunk a Doom Slayer nevű szoborral.

Ezeken kívül ugyancsak kettő új alkotás erősíti a Berserk vonalat Casca és a Skullknight személyében. Utóbbi szokásához híven vágta közben látható. Egyébként ez a sorozat most az új személyes kedvencem, úgyhogy a közeljövőben ezzel is foglalkozunk majd

Hogy a megszokott sorozatok se maradjanak ki, kaptunk egy újabb Alien királynőt, egy nagyon ocsmány Rouge Alien-t és egy Predator-t is, Ahabot.

De kaptunk még egy Joker-t is a Persona 5-ből és egy fantasztikus Sauron-t is és Son Goku mellé beállt Vegeta is a sorba.

Kotobukiya

A Kotobukiya a Bishoujo és az ArtFx vonalukat erősíti leginkább női karakterekkel. Közülük csak egyet emelnék ki, mégpedig bőrpofa nőiesített változatát, amit én őszintén szólva nem igen tudok hova tenni, bár az biztos, hogy látványosnak ígérkezik.

Figurama Collectors

Rajtuk kívül már csak egy gyártót említenék, mégpedig a nálunk kevesek által ismert Figurama Collectors nevű csapatot, akik eddig is remek szobrokat dobtak piacra úgy, mint Alucard, vagy Eszeveszett Vash szobra. Most ismét egy grandiózus harcos diorámával készültek, mégpedig Kenshin és Shishio harcának pillanatba fagyasztott szobrát csodálhatták meg a látogatók.

Hamarosan ezek közül is bemutatunk majd párat az oldalon, de addig is kövessétek figyelemmel oldalunkat, mert sosem fogyunk ki a látnivalókból

Ha még nem láttátok, nézzétek meg weboldalunkat és véleményezzétek itt, vagy a relichunterteam@gmail.com e-mail címen.

A weboldalt itt éritek el: http://www.relichunter.hu/

További kellemes estét!

By Hunter

Képgaléria

Szerző: Hunter
Dátum:
Kategóriák: Általános

Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

További olvasnivalókpreloader