Sziasztok Vadászok!

Így szombat reggelre virradóra hoztam Nektek pár érdekes hírt. Köztük van néhány igazán örömteli, de akad bizony szívszorító is.

Először is pár Netflix hírrel indítanék…

Nagyon örülhetnek a retro rajzfilmek kedvelői, hiszen a sok új és régebbi sorozat mellé a stream-szolgáltató több olyan szuper bejelentést tett, melyekre nem is kell annyit várni, mint például a világsikert hozott Vaják második etapjára.

Idén érkezik a Masters of the Universe, azaz a “He-man” című animációs sorozat, ami a Jay és Néma Bob – filmeket is jegyző Kevin Smith vezénylete alatt készül. Ez egyébként a második sorozata a szolgáltatónak, mely izmos hőseink világában játszódik, ugyanis a She-ra már fut. Arról még nincs hír, mekkora volumenű dologról lesz szó, de azt már tudjuk, hogy a sztori nem remake lesz, hanem onnan veszi fel a történet fonalát, ahol gyerekkorunkban az véget ért. Úgyhogy nem kell félni újragondolt és megbolygatott eredettörténetektől, hiszen állítása szerinte Kevin is nagy rajongója a sorozatnak és tiszteletben tartja a készítők munkáját.
– Köszönjük Kevin! Mi bizakodóak vagyunk. 🙂 Különösen, hogy állítólag Mark Hamill, a mindenkori Joker (és persze Luke) lesz Skeletor szinkronhangja. Hajrá!

Ugyancsak a klasszikusok kedvelői számára lehet örömhír, hogy egy Transformers trilógiával is készül a szolgáltató, ami a War for Cybertron nevet viseli és a történet elméletben visszarepít minket a Kibertronra, hogy ott végigizgulhassuk az Autobotok és az Álcák háborúját. A trilógia idén júniusára várható és a szolgáltató sok jót vár tőle.
– Mi is. 🙂

Még mindig nincs vége a retro témának, ugyanis a hatalmas sikereket arató Castlevania című videojátékból készült anime-jellegű rajzfilmsorozat harmadik évadja is érkezik, méghozzá már a következő hetekben.
Aki nem látta és szerette a játékot, annak csak ajánlani tudom, bár nem javaslom, hogy a gyereket ezzel vezessétek be anya/apa gyerekkori kedvenceinek világába, ugyanis a látványvilág enyhén szólva is naturalista.
– Mondhatni, vérbő sorozat lett…

Ezeken kívül persze rengeteg mindent lehetne említeni a szolgáltató palettájáról, de sosem végeznénk a felsorolással.

Ugyancsak filmes hírünk, hogy végre láthattuk a jövőre debütáló, Matt Reeves nevéhez fűződő The Batman című film címszereplőjét teljes(?) harci díszben, méghozzá egy nagyon vagány Batmotor nyergében. Bár sok rossz vélemény van közszájon a főszereplővel, Robert Pattinson-nal kapcsolatban, de mi most is bizakodóak vagyunk, ugyanis sok idő eltelt már az Alkonyat óta és hát Bale-re és Affleck-re is azt mondta mindenki, hogy nem lesznek igazi Batman-ek. Sőt, Phoenix első sminkjére is csak köpködött a világ. Jövőre meglátjuk, mit hoznak ki a dologból.
– Mi szorítunk nekik! 🙂

Rögtönzött “Kocka-híradóm” utolsó és egyben legtragikusabb híre, hogy a DC Comics hatalmas bajban van és a mostani többségi részvényes (lényegében tulajdonos), az AT&T a bezárással vagy az eladással fenyegeti a kiadót. Úgy érzik, hogy a képregényekben már nincs elég pénz és nem látják értelmét, erőszakkal életben tartani ezt a már elavultnak vélt médiumot. A cég úgy nyilatkozott, hogy ha az “5G” nem hoz robbanásszerű változást a piacon, akkor a DC-nek annyi.

Akinek esetleg új lenne az “5G” kifejezés, annak elmondom, hogy nem csak a legújabb hálózat-innovációról van szó – bár szerintem nem véletlen a névválasztás – hanem a DC karaktereinek – úgynevezett – ötödik generációjáról.

A régi hősök már túl rég óta vannak a színen és már irreálisan öregek lennének a valóságban, így átadják a stafétát. Batman szerepét a korábbi Batwing, Luke Fox veszi át, míg az új Superman a korábbi Clark helyett annak (és Lois-nak) a fia, Jonathan lesz. Wonder Woman, Zöld Lámpás és Flash jelmeze is új gazdát talál. Hal helyét Jo Mullein, Diana-ét valószínűleg Nubia és Barry-ét pedig Bumeráng Kapitány fia veszi majd át.

Bár ezek a változtatások is elég meghökkentők lehetnek sokak számára, de szerintem nagyobb riadalomra adhat okot a DC Comics végleges bezárásának lehetősége. Ha ilyesmi történik, vagy esetleg a Nagy Gonosz Egér őket is bekebelezi, akkor biztos hogy átugrom az USA-ba és vérfürdőt rendezek, vagy inkább vérgőzfürdőt!

Egyébként nem kell félni a teljes szerepcserétől, hiszen az ősi hősök történetei is tovább mennek, ha a cég nem mond csütörtököt.
– Reménykedjünk a legjobbakban! 🙂

Ui.: Macskanőről kikerült egy kép, ahol bizony pocakos… Nem biztos, hogy az apa a jó öreg Denevér, de a képen épp úgy öleli Selina-t, mint aki bizony apai örömök elé néz. Újra 🙂

Ennyi volt így hirtelen. Később még jelentkezem egy a heti témánkkal kapcsolatos cikk formájában. Addig is szép napot! 🙂

By Hunter

Képgaléria

Szerző: Hunter
Dátum:
Kategóriák: Általános

Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

További olvasnivalókpreloader